23 – 24 листопада відбувся майстер-клас видатного французького шеф-кондитера Еммануеля Амона в місті Одеса.
Майстер-клас проходив у кондитерській школі-студії наших партнерів та організаторів – Yuliana Kravchuk.
Програма майстер-класа «Смаки. Текстури. Декори»:
• TEO: бісквіт матча, фісташкове праліне, ганаш матча, мус з молочним шоколадом, велюр та шоколадний декор.
• NASHI: ганаш-монте з розмарином, абрикосово- персикове желе, мигдальний бісквіт, шоколадний велюр.
• CHOUCHOU: ганаш-монте з бобами тонка, шу пейстрі, праліне з горіхів пекан, мус з молочним шоколадом.
• ARRAGUA: бісквіт брауні, кавово-мигдальне праліне, крем кава-маскарпоне, ганаш на молочному шоколаді.
• EXOTIC ST HONOREE: кокосовий штрейзель, кремю манго/маракуя/лайм, ванільний крем шантильї, міні-шу.
• Grenadine: полунично-гранатове желе, фісташковий бісквіт, мус-чізкейк.
• Класичний французький тарт-татен з яблуками.
• Класичний Kouign Amann
У створенні цих десертів (шедеврів) Еммануель Амон використовував шоколад та какао продукти преміум якості «Luker Chocolate» виробництва Колумбії та фруктові пюре преміум якості «La Fruitière» виробництва Франції.





