
ШОКОЛАДНА ЦУКЕРКА “СИЦИЛІЙСЬКА ПРИСТРАСТЬ” ЧЕРВОНИЙ АПЕЛЬСИН
РІДКИЙ ФРУКТОВИЙ ГЕЛЬ З СИЦИЛІЙСЬКОГО АПЕЛЬСИНУ
• 300 г пюре з червоного апельсину (La Fruitière)
• 50 г цукор
• 3 г агар-агар
Нагрійте фруктове пюре з червоного апельсина разом із цукром та агаром до температури кипіння і варіть кілька хвилин. Вилийте масу на плато і дайте повністю охолонути. Застиглу масу ложкою перекладіть у блендер і перетворіть на однорідний гель. Перекладіть ложкою в кондитерський мішок, і він готовий до використання.
ГАНАШ СИЦИЛІЙСЬКИЙ АПЕЛЬСИН
• 100 г пюре з червоного апельсину (La Fruitière)
• 20 г глюкоза
• 340 г шоколад білий NEVADO 36,5% (Luker Chocolate)
Доведіть фруктове пюре з червоного апельсину до кипіння і зніміть з плити. Додайте глюкозу і перемішайте лопаткою до повного розчинення. Тепер додайте шоколад і добре розмішайте, щоб вийшла приємна однорідна маса. Охолоджуємо до 25°C, постійно помішуючи. Ложкою перекладіть ганаш у кондитерський мішок.
КОРПУС ДЛЯ ЦУКЕРОК
• 80 г какао масло (Luker Chocolate)
• 290 г шоколад білий NEVADO 36,5% (Luker Chocolate)
• Трохи червоного і жовтого порошкового барвника
Пофарбуйте вашу форму для цукерок, затемперованим какао маслом жовто-помаранчевого та червоного кольору. Сформуйте корпус з білого шоколаду. Дайте охолонуть.
ПРИГОТУВАННЯ:
Наповніть корпус для цукерок невеликою кількістю фруктового гелю із сицилійського апельсина і дайте відстоятися. Після чого заповніть корпус раніше приготовленим ганашем і залиште на годину до повної кристалізації. Закрийте корпус цукерки затемперованим білим шоколадом. Дайте охолонуть.