Макарон CHERRY BLOSSOM

МАКАРОН CHERRY BLOSSOM ВИШНЯ «МОРЕЛЛО»

ТІСТО ДЛЯ МАКАРОН
• 150 г мигдального борошна
• 150 г цукрової пудри
• 110 г білків
• 150 г цукру
• 40 мл води
• Червоний гелевий харчовий барвник

Спершу просійте борошно, додайте цукрову пудру та перемішайте. Після цього ще раз просійте дану суміш. Додайте 55 г білків та відставте в сторону (поки не перемішувати).
Змішайте воду та цукор, додайте барвник (2-5 крапель в залежності від бажаного кольору. Доведіть до кипіння. Варити до 100—102℃.
Як тільки сироп нагріється до 100—102℃ взбийте 55 білків у піну. Далі сироп варити до 114℃. Як тільки сироп нагрівся до 114℃, обережно влийте його до білків, продовжуйте збивати. Взбивайте до пишної стійкої маси.
Пермішайте борошно, пудру та білок. Додайте 1/3 збитих білків. Добре перемішайте.
Додайте білки, що залишилися. Вимішуйте лопаткою до тих пір, поки маса не стане стікати широкою стрічкою з лопатки.
Перекладіть масу в кондитерский мішок з насадкою Ø 1 см.
Відсадіть на силіконовий килимок кола Ø 3 см. Залиште при кімнатній температурі підсушитися приблизно на годину. На поверхні печива має з’явитися скоринка.
Поставте в розігріту до 140℃ духовку. Випікати 12-15 хвилин

ВИШНЕВИЙ ГАНАШ
• 200 г шоколад білий GLACIAR 35% (Luker Chocolate)
• 50 мл вершки 33-35%
• 10 г вершкове масло
• 50 г пюре з вишні «Морелло» (La Fruitière)

Вершки нагрійте та додайте білий шоколад. Розтопіть та додайте пюре з вишні. Нагрійте, але не кип’ятіть. Змініть з вогню та охолодіть до кімнатної температури, додайте вершкове масло. Все добре перемішайте та пробийте блендером. Перекладіть ганаш в кондитерський мішок та приберіть в холодильний для загущення.

ПРИГОТУВАННЯ:
В центр половинки макарона відсадіть ганаш. Склейте із другою половинкою макарона. Макарони складівть в контейнер, закрийте кришкою та приберіть в холодильник на добу.

Прокрутка до верху