
Печиво “ВЕЛИКОДНЄ” манго та лайм
ПІСОЧНЕ ТІСТО
• 300 г вершкове масло
• 450 г борошно
• 180 г цукрова пудра
• 150 г мелений фундук
• 40 г яйця
Акуратно розітріть всі інгредієнти, крім яєць.
Додайте яйця – перемішайте, вимісіть тісто злегка розминаючи його на столі.
Розкачайте тісто товщиною 3 мм між двома листами пергаментного паперу. Охолодіть протягом години.
Формочкою виріжте яйця. 10 цілих + 10 з діркою посередині (Ø 4 см). Охолодіть протягом години, після чого випікайте при 150°C, поки вони не почнуть забарвлюватися золотистим кольором.
КРЕМ МАНГО-ЛАЙМ
• 63 г пюре з манго (La Fruitière)
• 27 г пюре з лайму (La Fruitière)
• 62 г цукрова пудра
• 62 г яйця
• 1 г желатин
• 90 г розм’якшене вершкове масло
Для зволоження желатину візьміть 10 г пюре з манго (La Fruitière). Зваріть два пюре
з половиною цукру.
Ретельно збийте яйця з рештою цукру – влийте в пюре. Варіть до кипіння.
В кінці додайте желатинову масою. Охолодіть до 38°С.
Додайте розм’якшене вершкове масло та перемішайте. Охолодіть при 4°C протягом 12 годин.
ПРИГОТУВАННЯ:
Випікайте пісочне тісто в духовці на середньому рівні, щоб отримати приємну розсипчасту структуру – дайте охолонути.
Використовуйте кондитерський мішок, щоб зверху нанести крем манго-лайм.
Половинки з дірочками посипте цукровою пудрою.
Помістіть їх поверх крему манго-лайм, який виділятиме «жовток».