Зефір МАНДАРИНОВИЙ ШОВК

Зефір “МАНДАРИНОВИЙ ШОВК” мандарин та лимон

МАНДАРИНОВИЙ ЗЕФІР
290 г пюре з мандарину (La Fruitière)
• 200 г цукор
• 9 г агар-агар (900)
• 63 г яєчний білок
10 г пюре з лимону (La Fruitière)

Добре змішайте в сотейнику пюре з мандарину (La Fruitière), 150 г цукру та агар-агар. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння та проваріть 3 хвилини до температури 87℃.
В чашу комбайну вилийте яєчний білок та поставте збиватися на самій високій швидкості, додайте майже одразу 25 г цукру, пюре з лимону . Збивайте 0,5 хвилини і знову додайте 25 г цукру, продовжуйте збивати далі. Після того, як білки збивали 6 хвилин додаємо тоненькою цівкою мандаринову масу, продовжуючи збивати на самій високій швидкості. Після того як додали всю мандаринову масу збиваємо ще 1 хвилину.
Гарячу суміш зефіру перекладіть в кондитерський мішок із насадкою «зірочка». Після чого відсадіть зефір на килимок/ деко застелене пергаментом та залиште при кімнатній температурі на 12 годин.
Потім можна склеїти половинки, а можна лишати так. Мандариновому зефіру пасуватиме чорний шоколад PERU 72% (Luker Chocolate).


ГЛАЗУР ДЛЯ ЗЕФІРА
140 г какао масло (Luker Chocolate)
700 г чорний шоколад PERU 72% (Luker Chocolate)

ПРИГОТУВАННЯ:
Затемперуйте шоколад разом із какао маслом. Наколіть зефір на шпажку, занурте в темперований шоколад.
Ваш зефір буде не просто смачним, а ще і оригінальний!

Прокрутка до верху