
МОРОЗИВО З ВИШНЕЮ «МОРЕЛЛО»
Розраховано на 4 порції
МОРОЗИВО
• 200 г пюре з вишні «Морелло» (La Fruitière)
• 100 г цукру
• 300 г йогурт без наповнювача
• 50 г молоко
• 1 ст.л. пюре з лимону (La Fruitière)
У великій чаші змішайте пюре з вишні «Морелло» (La Fruitière), цукор, йогурт, молоко та пюре з лимону (La Fruitière). Все збийте до однорідної маси.
Перекладіть масу в контейнер, закрийте кришкою і помістіть в морозильну камеру на 5-6 годин. Перемішайте масу через кожні пів години. Потім перемішайте ще кілька разів.
Дістаньте морозиво з морозилки за 10 хвилин до подачі, щоб трохи пом’якшилося.