
СОРБЕТ З ПЕРСИКОМ ТА ПОЛУНИЦЕЮ (БІЛИЙ ПЕРСИК ● ПОЛУНИЦЯ)
Розраховано на 5 порції
СОРБЕТ
• 700 г пюре з білого персика (La Fruitière)
• 450 г пюре з полуниці (La Fruitière)
• 15 г пюре з лимону (La Fruitière)
• 150 г цукор
• 11 г пектин
У великій мисці змішайте пюре з полуниці (La Fruitière) та пюре з лимону (La Fruitière). Пюре поставити на вогонь і додати цукор, який попередньо змішати з пектином. Прогрівати, помішуючи вінчиком, до кипіння. Суміш має кипіти до однієї хвилини. Потім додати пюре з білого персика (La Fruitière) і знову прогріти до кипіння. Потримати на вогні 3-4 хвилини.
Суміш перебити в однорідну масу, за необхідності додати цукру чи лимонного соку (за смаком), охолодити.
Перелити в контейнер і поставити в морозилку приблизно на 6-7 годин. Кожні 2-3 години перемішувати сорбет.