SEMIFRDDO З ПОЛУНИЦЕЮ ТА ЛАЙМОМ

SEMIFRDDO З ПОЛУНИЦЕЮ ТА ЛАЙМОМ  ПОЛУНИЦЯ ● ЛАЙМ

Розраховано на 6 порції

SEMIFREDDO
• 3 шт яйця курячі
• 180 г цукор
• 500 г пюре з полуниці (La Fruitière)
• 40 г пюре з лайму (La Fruitière)
• 600 мл вершки 15%
• 3 ст.л. цукрової пудри

У великій мисці змішайте яйця із цукром. Поставте миску на каструлю з киплячою водою таким чином, щоб її дно не торкалося води. Збивайте міксером протягом 8 хвилин, потім зніміть миску з каструлі та збивайте ще 5 хвилин.
Холодні вершки збийте до середніх піків, додайте яєчну суміш та перемішайте.
Змішайте пюре з полуниці (La Fruitière) та пюре з лайму (La Fruitière) та додайте до вашого майбутного семіфредо. Перемішайте все до однорідності.

Прямокутну форму для кексу застеліть пергаментом. Викладіть в неї 1/3 частину збитих вершків, зверху рівномірно викладіть половину заморожений кульок із пюре з малини (La Fruitière).
Потім викладіть ще 1/3 вершкової маси, на неї — другу половину заморожених кульок пюре та накрийте їх рештою вершків.
Затягніть форму харчовою плівкою і помістіть в морозильну камеру на ніч. Перед подачею наріжте порційними квадратиками і прикрасьте ягодами малини.

Прокрутка до верху