SEMIFRDDO З МАЛИНОЮ ТА МЕРЕНГОЮ

SEMIFRDDO З МАЛИНОЮ ТА МЕРЕНГОЮ 

Розраховано на 4 порції

МЕРЕНГА
• 3 шт яєчний білок
• 1 ст.л. натуральний какао-порошок (Luker Chocolate)
• 180 г цукор
• 60 г фундук

Збийте міксером білки з натуральний какао-порошком (Luker Chocolate), поступово додаючи цукор до утворення щільної піни. В кінці збивання додайте потрібнений фундук.
Викладіть отриману масу тонким шаром приблизно у 2 сантиметри у форму, застелену пергаментом. Випікайте при температурі 90 градусів 3 години. Дайте повністю охолонути, потім поламайте на невеликі шматочки.

SEMIFREDDO
• 400 г пюре з малини (La Fruitière)
• 600 мл вершки 15%
• 3 ст.л. цукрової пудри

Пюре малини заморозьие маленькими кульками у силіконовій формі (Ø 1см). Збийте вершки з цукровою пудрою до густої піни. Додайте шматочки меренги і перемішайте лопаткою.
Прямокутну форму для кексу застеліть пергаментом. Викладіть в неї 1/3 частину збитих вершків, зверху рівномірно викладіть половину заморожений кульок із пюре з малини (La Fruitière).
Потім викладіть ще 1/3 вершкової маси, на неї — другу половину заморожених кульок пюре та накрийте їх рештою вершків.
Затягніть форму харчовою плівкою і помістіть в морозильну камеру на ніч. Перед подачею наріжте порційними квадратиками і прикрасьте ягодами малини.

Прокрутка до верху