19-20 жовтня відбувся майстер-клас видатного французького шеф-кондитера Еммануеля Амона в місті Києві. Майстер-клас проходив у кондитерській школі-студії наших партнерів та організаторів – TOP Dialog.
Програма майстер-класа «Смаки. Текстури. Декори»:
• Мусове тістечко «Tazza»: мигдальний мус, мигдалевий бісквіт і фруктовий топінг з червоного вина і червоних ягід.
• Вражаючий Мусовий торт «Mango in gres» (манго в кераміці): карамельний мус, ванільний і манговий крем, м’яке мангове желе, фундучний бісквіт.
• Тістечко «Fistiky»: фісташковий мус, крем із молочного шоколаду, фісташковий бісквіт, текуче фісташкове праліне.
• Торт «Cassis» (Чорна смородина): мигдалево-чорносмородиновий бісквіт, мигдальний штрейзель, ванільний мус, чорносмородиново-карамельний крем.
• тістечко «Tilki»: мус із кунжутного праліне, штрейзель із горіхами пекан, ванільний крем брюле.
• Мусове тістечко «Manha»: бісквіт із кокосовим штрейзелем, мангово-базилікове желе зі шматочками, чізкейково-ванільний мус.
• Тарт «Mumbai» – оригінальний шоколадно-банановий Тарт. Компоті з банановим каррі, ганаш із молочним шоколадом, покриття зі специфічного шоколадного листа.
У створенні цих десертів (шедеврів) Еммануель Амон використовував шоколад та какао продукти преміум якості «Luker Chocolate» виробництва Колумбії та фруктові пюре преміум якості «La Fruitière» виробництва Франції.





